Thoclor Labs producten

Nieuw bij Schoonheidsinstituut het Hogeland: Thoclor Labs

De producten van Thoclor Labs zijn gebaseerd op het lichaamseigen immuunmolecuul HOCl (Hypochlorous acid, ook wel waterstofhypochloriet). HOCl wordt in ons lichaam aangemaakt door de witte bloedcellen. Het speelt een belangrijke rol in ons immuunsysteem. HOCl is verantwoordelijk voor wondgenezing en het bestrijden van infecties.

Thoclor Labs producten

BIOTECHNOLOGIE

Thoclor Labs specialiseert zich in biotechnologie en combineert de kracht van de medische wetenschap met de wonderen van de natuur. Thoclor Labs heeft ‘s werelds meest geavanceerde aftercare– en rejuvenation-producten ontwikkeld. De GF-serie, ontwikkeld door Thoclor Labs en ondersteund door uitgebreid onderzoek, maakt een eind aan de zoektocht naar een jeugdige gezonde huid. Door verjonging te combineren met genezing, maakt Thoclor Labs huidverjonging en huidverbetering mogelijk.

Zichtbare resultaten met Thoclor Labs producten

 

 

 

Over het merk

De afgelopen jaren heeft Thoclor Labs de laatste hand gelegd aan het perfectioneren van het proces om het 100% zuivere immuunmolecuul HOCl buiten het menselijk lichaam te produceren. De unieke productiemethode van Thoclor Labs levert kwalitatief hoogwaardige en geconcentreerde HOCl-productie. Dit actieve ingrediënt is niet-toxisch, 100% zuiver en stabiel.

Lees meer over het merk Thoclor Labs.

Thoclor Labs bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat Thoclor Labs voor jouw huid kunnen betekenen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

De producten van Thoclor Labs zijn ook in onze webshop verkrijgbaar.