MeLine

De productlijn van het merk MeLine is uniek in haar specialisatie in alle soorten hyperpigmentatie, ongeacht of het lichaam direct of indirect met pigmentstoornissen te maken heeft. De producten geschikt voor elke huidtype, pigmentsoort en lichaamsdeel. De behandelingen zijn makkelijk in gebruik en geven snelle en effectieve resultaten, die zijn bewezen door zowel ‘‘in vitro’’ als ‘‘in vivo’’ onderzoek.

Logo MeLine

De producten en behandelingen van MeLine zijn zeer specialistisch en vereisen kennis en ervaring als huidspecialist om het gewenste resultaat te bereiken. Belangrijk hierbij is de kennis van de diverse karakteristieke eigenschappen van alle phototypes en de te behandelen gebieden, omdat deze eigenschappen bepalen welke werkstoffen geselecteerd moeten worden voor de behandeling. Alleen met de juiste kennis en ervaring kunnen de juiste producten gekozen worden, en wordt het optreden van verschillende complicaties, post inflammatoire hyperpigmentatie (PIH) en overmatige pigmentaanmaak voorkomen.

Productlijn gespecialiseerd in hyperpigmentatie

MeLine is ontstaan vanuit de expertise van Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie. Zijn expertise, aangevuld met een geweldig team van klinisch opgeleide professionals heeft gezorgd voor het ontstaan van dit specialistische merk.

MeLine bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Heb jij last van hyperpigmentatie en ben je benieuwd wat deze producten voor jouw huid kunnen doen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

De professionele producten van MeLine zijn verkrijgbaar in onze webshop.