Haarverbetering met Oolaboo

Ben je op zoek naar haarverbetering en professionele verzorging van je haar en je hoofdhuid? Hiervoor werken we met de haarverzorgingsproducten van Oolaboo. Deze producten geven niet alleen een zeer luxueuze beleving, maar werken ook resultaatgericht.

Over het merk

Oolaboo is een Nederlands cosmeticamerk, dat werd ontwikkeld door de broers Richard en Jeroen Wilmink. Lees meer over het merk Oolaboo.

haarverbetering met de producten van Oolaboo

Haarverbetering met de producten van Oolaboo

De maskers, conditioners en hair baths (Oolaboo produceert geen gewone shampoos) hebben een rijke, romige en crèmige samenstelling. Ze voeden op een ongelooflijke wijze je haar en je hoofdhuid, zoals we dit alleen kennen van de beste huidverzorgingsproducten.

Elk product is ontwikkeld met de nieuwste cosmetische technologieën en zorgt daarmee voor soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar, met 100% respect voor je hoofdhuid. Bovendien zijn de producten ook nog eens vrij van parabenen, minerale oliën en sulfaten!

Heb je beschadigd, dun of broos haar? Last van klitten of weinig volume? Of heb je last van een gevoelige hoofdhuid? Dan is deze productlijn zeker een uitkomst!

Ben je benieuwd naar wat de producten van Oolaboo voor jou kunnen betekenen? Kies voor echte haarverbetering met onze Hair Care behandelingen, neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

In onze webshop kan je de producten van Oolaboo bestellen!