Dr.K gezichtsbehandeling

Dr.K Dermal Health Care is een medi-cosmeceutisch merk. De Dr.K gezichtsbehandeling richt zich op het verbeteren van de huidbarrière. Door steeds meer toenemende invloeden van buitenaf loopt onze huid steeds meer ontstekingsstoornissen op. Met de producten van Dr.K kunnen we deze ontstekingen gericht behandelen en verminderen.

Vooral ontstekingsreacties, een rode, overgevoelige huid, een huid die uit balans is, eczeem, rosacea en Acne kunnen we met de productlijn van Dr.K goed behandelen. Een gezichtsbehandeling met de producten van Dr.K brengt balans terug in de huid, zorgt voor een versterkte huidbarrière en stimuleert goede bacteriën, zodat deze zich beter en sneller kunnen hechten aan de huidcellen in de opperhuid, waardoor schadelijke stoffen minder kans krijgen om de huidcellen binnen te dringen.

Dr. Juanita Kilian, founder of DrK® Dermal Health Care

De Dr.K producten bevatten uitzonderlijke combinaties van actieve ingrediënten, waarmee we de gevoelige huid herstellen en diverse huidproblemen kunnen verbeteren of voorkomen. De Premium Serums van Dr.K zorgen voor een optimale gezondheid van de huid.

Over het merk

Dr. Juanita Kilian, de oprichter van het merk Dr.K Dermal Health Care, is een toonaangevende specialist in huidverzorging met internationale erkenning. Lees meer over het merk Dr.K Dermal Health Care.

DrK Producten

De producten van Dr.K Dermal Health Care mogen niet online verkocht worden, maar je ons assortiment wel bekijken in de webshop. Wil je de producten bestellen neem dan contact met ons op.

DrK Gezichtsbehandeling boeken

Ben je benieuwd naar onze Dr.K gezichtsbehandeling? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Resultaat