Forlle’d gezichtsbehandeling

Met onze Forlle’d gezichtsbehandeling gaan we de strijd tegen huidveroudering aan! De revolutionaire producten van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Ze herstellen de huidstructuur, boosten de huidvernieuwing, verhogen de hydratatie, werken ontgiftend, versterken het immuunsysteem van de huid en beschermen tegen vrije radicalen.

Met als resultaat: vermindering van rimpels: versteviging van de huid en verbetering van de huidstructuur.

Wat maakt Forlle’d zo bijzonder?

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en brengt de Nobelprijswinnende technologie tot uiting in huidverbetering. Met deze techniek worden de moleculen van werkzame stoffen verkleind naar nanomoleculen, waardoor ze klein genoeg zijn om diep in de huid door te dringen en opgenomen te worden. Ze zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt.

Forlle’d past deze techniek toe op hyaluronzuur, platinum, ceramiden en mineralen, waarbij hyaluronzuur als deliversysteem wordt gebruikt om de overige werkstoffen mee te nemen.

  • Hyaluronzuur stimuleert fibroblasten om elastine en collageen aan te maken en bevordert de eigen hyaluronzuur-aanmaak.
  • Platinum staat bekend als een van de krachtigste anti-oxidanten voor het aanpakken van vrije radicalen.
  • Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière.
    De essentiële mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces.

Om te zorgen dat het hyaluronzuur de actieve werkstoffen meeneemt tot in dermis, zijn ze geïoniseerd.

Forlle’d gezichtsbehandeling boeken

Ben je benieuwd naar onze Forlle’d gezichtsbehandeling? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.