DrK Dermal Health Care

DrK Dermal Health Care is een medisch-cosmetisch merk dat baanbrekend werk verricht op het gebied van de wetenschap achter de optimale gezondheid van de huid en wat dit in essentie betekent voor elke consument.

De productlijn van DrK bestaat uit een unieke mix van actieve ingrediënten die de gevoelige huid herstellen en huidproblemen voorkomen. Naast het herstellen van een optimale gezondheid van de huid behandelen de Premium Serums ook de belangrijkste huidaandoeningen zoals acne, pigmentatie, veroudering en gevoelige huid.

Elk product is gebaseerd op krachtige, intelligente huidverzorgingsformules die gebaseerd zijn op wetenschappelijke logica, niet op wonderen.

DrK Dermal Health Care Logo

DrK Dermal Health Care voor diverse huidproblemen

De laatste jaren zijn ontstekingsziekten zoals allergieën en eczemen snel toegenomen. Huidproblemen, meestal het gevolg van een defecte huidbarrière, nemen steeds meer toe. Intolerantie, uitdroging, kwetsbaarheid, roodheid en schilfers zijn allemaal kenmerken van een gevoelige huid die niet over een doeltreffend afweersysteem beschikt. Ontstekingen als gevolg van de moderne levensstijl zijn de belangrijkste oorzaak van een gevoelige huid en vervelende huidaandoeningen.

Dr. Juanita Kilian

Dr. Juanita Kilian, founder of DrK® Dermal Health CareDr. Juanita Kilian, de oprichter van DrK Dermal Health Care, is een toonaangevende specialist in huidverzorging met internationale erkenning. Ze heeft de wereld van de huidverzorging getransformeerd, haar jarenlange onderzoek op het gebied van transdermale huidafgifte vormt de basis van de wetenschappelijk geavanceerde lijn van huidverzorgingsproducten en behandelingen.

Dr. Kilian combineert haar passie voor wetenschap met haar expertise op het gebied van transdermale huidafgifte, om de effectiviteit van huidverzorging steeds verder te ontwikkelen. De toekomst van huidverzorging ligt volgens haar bij de ontwikkeling van moderne technologieën die worden gebruikt om ingrediënten diep in de epidermale laag te transporteren.

DrK bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat de producten van DrK voor jouw huid kunnen betekenen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

De producten van DrK Dermal Health Care mogen niet online verkocht worden, maar je kunt wel een blik werpen op ons assortiment in de webshop. Wil je de producten bestellen neem dan contact met ons op.