Needling

Wat is Needling?

Needling is een behandeling met de de Dr.K needling pen Deze behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een needling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

De needle behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductietherapie.

Multifunctioneel! zowel geschikt voor de Nano-Needle als de Multi-Needle.

De Nano-Needle is meer exfoliërend en oppervlakkig werken, op een bepaalde rimpel of litteken. De Multi-Needle is met meerdere naalden op een groter gebied van de huid.

Resultaat