Fusion Mesotherapy

Wat is Fusion Mesotherapy?

Fusion Mesotherapy is een behandeling met de de Fusion Pen. Deze behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuur- gehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een Fusion Mesotherapy behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

De behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen de huid bestempelt met meerder naaldjes of een enkele naald waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het jeugdigheidselixer collageen. Door het toevoegen van extra werkstoffen zoals Vitamine C of peptiden wordt de huid steviger, gladder, strakker en jonger!

De Fusion Pen behandeling behoort tot een nieuw concept in de huidverjonging en behoort tot collageen inductietherapie.

Multifunctioneel! zowel geschikt voor de Mono-Needle als de Multi-Needle.

De Mono-Needle is met een enkele naald, op een bepaalde rimpel. De Multi-Needle is met meerdere naalden op een groter gebied van de huid.