Multi needling

Wat is Needling?

Needling is een behandeling met de Dr.K needling pen. Deze behandeling is een efficiënte en uiterst veilige behandeling voor collageenstimulatie. Huidveroudering en huidverslapping wordt hiermee effectief verholpen. Het hyaluronzuurgehalte van de huid komt weer op peil waardoor de huid weer steviger en compacter wordt. Lijntjes en rimpels worden gecorrigeerd. Doordat hyaluronzuur een natuurlijk bestanddeel van de huid is, mag een needling behandeling één van de meest natuurlijke huidverjongingsbehandelingen genoemd worden.

Multi-Needling-behandeling bestaat uit het grondig reinigen, peelen en het zogenaamde ‘needlen’ van de huid. Hierbij wordt met een soort pen met meerdere naaldjes de huid bestempelt waarbij het hyaluronzuur diep in de huid terecht komt. Het zelfgenezend vermogen van de huid zorgt ervoor dat de kleine openingetjes in de huid zo snel mogelijk worden genezen met behulp van het aanmaken van het eigen collageen. Hierdoor wordt de huid steviger, gladder, strakker en voller. De huid kan de eerste twee dagen wat rood of gezwollen zijn.

Nano-Needling-behandeling is gelijk aan de multi-Needling behandeling, alleen werkt deze minder diep en heeft geen ‘downtime’. De Nano-pen bestempelt de huid waardoor de huid een betere productopname krijgt. De celvernieuwing wordt gestimuleerd, fijne lijntjes verminderen en de stofwisseling krijgt een boost.
Een zichtbaar vollere huid tot gevolg met een mooie glow.

Wil jij graag weten wat deze behandeling voor jouw kan doen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, dan kunnen wij jou helpen!

Deze Needling-behandelingen behoren tot een nieuw concept in de huidverjonging.

 

Resultaat direct na een Nano-Needling-behandeling

Voor                                                      Na

Resultaat direct na een Multi-Needling-behandeling

Na                                                       Voor