Forlle’d

Forlle’d is pionier in nanotechnologie en past dit toe in huidverbetering. Met deze nobelprijswinnende technologie worden de moleculen van werkzame stoffen verkleind naar nanomoleculen, waardoor ze klein genoeg zijn om diep in de huid door te dringen en opgenomen te worden. Deze nanomoleculen zijn klein genoeg om door het basale membraan te dringen, maar niet klein genoeg om de bloedvaten binnen te dringen. De werkstoffen komen dus wel in de dermis terecht, maar níet in de bloedbaan. Forlle’d is daarmee wereldwijd het enige merk dat in de dermis komt.

Forlle’d logo

Forlle’d Laagmoleculaire actieve werkstoffen

Forlle’d past deze techniek toe op hyaluronzuur, platinum, ceramiden en mineralen, waarbij hyaluronzuur als deliversysteem wordt gebruikt om de overige actieve werkstoffen, die geïoniseerd zijn, mee te nemen in de dermis.

Hoe dit precies werkt wordt in onderstaande filmpjes gedetailleerd uitgelegd:

Forlle’d Laagmoleculair hyaluronzuur

Het eerste succes van Forlle’d was het verkleinen van de moleculen van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is normaal te groot om opgenomen te worden in de diepere huidlagen. De hyaluronzuur-moleculen konden zo’n 600 tot 4.000 keer verkleind worden tot 5 nanometer, zodat het de dermis in kan waar het de fibroblasten kan stimuleren om elastine en collageen aan te maken. Ook kan het de eigen aanmaak van hyaluronzuur bevorderen.

Laagmoleculair geïoniseerd platinum

De meest recente ontdekking van Forlle’d is het verkleinen van platinum – door wetenschappers erkend als een van de krachtigste antioxidanten die er bestaan. Door het te verkleinen pakt het een veel breder spectrum aan vrije radicalen aan dan welke antioxidant ook. De effectiviteit van de platinumdeeltjes is dankzij deze technologie verhoogd en de huid kan ze beter verdragen.

Laagmoleculaire geïoniseerde ceramiden en mineralen

De producten bevatten daarnaast laagmoleculaire ceramiden en mineralen. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. De essentiële mineralen zorgen voor balans in de huid en versnellen het genezingsproces. Om te zorgen dat het hyaluronzuur de actieve werkstoffen meeneemt tot in dermis, zijn ze geïoniseerd.

Forlle’d bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat dit mooie merk voor jouw huid kan betekenen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

De professionele producten van Forlle’d zijn verkrijgbaar in onze webshop.