Over ons

Schoonheidsinstituut Het Hogeland, ruim 35 jaar een begrip in de provincie Groningen!                                                                                        

In ons prachtige pand, het voormalige gemeentehuis in Sauwerd, werken we samen met een vertrouwd team van schoonheidsspecialistes en kapsters. Wij doen dit met heel veel passie en kennis. Onze behandelingen zijn resultaatgericht en we leveren maatwerk, afgestemd op jouw wensen en behoeften. Want jij bent uniek en je verdient het beste! Je krijgt bij ons alle aandacht en we verwelkomen je met een glimlach. Een goede, warme sfeer is voor ons heel belangrijk.

Schoonheidsinstituut voor huid en haar

De naam Schoonheidsinstituut Het Hogeland is heel bewust gekozen. Onze behandelingen geven verbluffende resultaten op hoog niveau en onze medewerkers zijn professionals en experts op het gebied van huid en haar. Om onze kwaliteit hoog te houden volgen wij regelmatig trainingen en bijscholingen. Zo ben je altijd verzekerd van topkwaliteit!

Uitgebreid aanbod

Waar heb jij behoefte aan?

Een gezichtsbehandeling, rimpels verwijderen, wenkbrauwen of wimpers verven, permanente make-up, puistjes behandelen, ontharing, roodheid verminderen, adertjes weghalen, of je gezicht laten liften zonder operatie, het kan allemaal!

Hoe uitgebreid ons aanbod precies is? Onze schoonheidssalon biedt effectieve schoonheidsbehandelingen met de topproducten van PCA Skin en Forlle’d. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor harsbehandelingen.

We gaan verder dan alleen verzorging; met specialistische behandelingen zoals Plasmalift, Microcurrent spierlift en Coagulatietherapie zijn we deskundigen op het gebied van onder andere anti-aging en huidproblematiek.

In onze kapsalon staan onze haarexperts voor je klaar, of je nu wilt knippen, verven, permanenten of op zoek bent naar behandelingen voor haarverbetering.