Over ons

Schoonheidsinstituut Het Hogeland is ruim 35 jaar geleden als Schoonheidspraktijk Loes van der Laan van start gegaan en uitgegroeid tot een begrip in de provincie Groningen.

In januari 2018 heb ik Miranda Kleinmeulman, dit prachtige bedrijf overgenomen. Samen met het vertrouwde team van schoonheidsspecialistes en kapsters zetten we het bedrijf voort met de welbekende kwaliteit en service.

Schoonheidsinstituut voor huid en haar

De naam Schoonheidsinstituut Het Hogeland hebben we heel bewust gekozen. Ons aanbod op het gebied van schoonheid en verbetering is niet alleen heel breed, maar ook van een hoog niveau. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van huid en haar.

Uitgebreid aanbod

Hoe uitgebreid ons aanbod precies is? Onze schoonheidssalon biedt effectieve schoonheidsbehandelingen met de topproducten van PCA Skin en Forlle’d. Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor harsbehandelingen.

We gaan verder dan alleen verzorging; met specialistische behandelingen zoals Plasmalift, Microcurrent spierlift en Coagulatietherapie zijn we deskundigen op het gebied van onder andere anti-aging en huidproblematiek.

In onze kapsalon staan onze haarexperts voor je klaar, of je nu wilt knippen, verven, permanenten of op zoek bent naar behandelingen voor haarverbetering.