Massages

Een massage biedt veel meer dan alleen een ontspannende ervaring: het stimuleert de bloedsomloop, en dat verbetert de gezondheid van je huid. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van je spieren waardoor je flexibiliteit toeneemt.

Schoonheidsinstituut Het Hogeland biedt verschillende massages voor het lichaam en het gezicht, met verschillende voordelen!

Klassieke lichaamsmassage

Een klassieke massage geeft meer energie en flexibiliteit door vermindering van de spierspanning en het versoepelen van verkrampte spieren.

Dat stimuleert de doorbloeding, wat de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof verbetert. Maar ook de afvoer van afvalstoffen verbetert hierdoor.

Een massage verbetert daarnaast ook je lichaamsbewustzijn. Je energie gaat beter stromen, waardoor je beter in je vel zit. Het heeft een positief effect op de stofwisseling, het verlaagt je bloeddruk en het verbetert zelfs je slaap!

Hot stone massage

Een hot stone massage is een combinatie van een manuele massage en een massage met warme stenen. De weldadige warmte van de stenen stimuleert de doorbloeding, dringt diep door in de spieren en verlicht spanningen. Een hot stone massage is dus een echte weldaad voor je spieren!

Bindweefselmassage

Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnen uit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat er uit als het ware. De huid wordt slapper met als gevolg: rimpels!

Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld.

Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend waardor de huid ziet er jonger en steviger uit ziet.

Wil je ook een massage? Neem contact met ons op of plan een afspraak!