Massages

Massages bieden veel meer dan alleen een ontspannende ervaring: het stimuleert de bloedsomloop, en dat verbetert de gezondheid van je huid. Daarnaast zorgt het voor ontspanning van je spieren waardoor je flexibiliteit toeneemt.

Schoonheidsinstituut Het Hogeland biedt verschillende massages voor het lichaam en het gezicht, met verschillende voordelen!

Klassieke lichaamsmassages

Een klassieke massage geeft meer energie en flexibiliteit door vermindering van de spierspanning en het versoepelen van verkrampte spieren.

Dat stimuleert de doorbloeding, wat de aanvoer van voedingsstoffen en zuurstof verbetert. Maar ook de afvoer van afvalstoffen verbetert hierdoor.

Een massage verbetert daarnaast ook je lichaamsbewustzijn. Je energie gaat beter stromen, waardoor je beter in je vel zit. Het heeft een positief effect op de stofwisseling, het verlaagt je bloeddruk en het verbetert zelfs je slaap!

Hot stone massages

Een hot stone massage is een combinatie van een manuele massage en een massage met warme stenen. De weldadige warmte van de stenen stimuleert de doorbloeding, dringt diep door in de spieren en verlicht spanningen. Een hot stone massage is dus een echte weldaad voor je spieren!