Nimue gezichtsbehandeling

De Nimue gezichtsbehandeling is erop gericht de conditie van de huid te verbeteren. Nimue Skin Technology is een merk dat van oorsprong ontwikkeld is met het idee dat een huid in goede conditie sneller geneest en een beter resultaat geeft bij plastisch-chirurgische ingrepen. De producten zijn gericht op op pre- en postoperatieve toepassingen, maar kunnen natuurlijk ook zonder chirurgische ingrepen voor een betere huidconditie zorgen!

Nimue is bekend om de deskundige kijk naar de huid, geavanceerde technologieën en de  hoge concentratie van actieve ingrediënten. Nimue levert kwalitatief hoogwaardige producten, wat gewaarborgd wordt door hoge kwaliteitsstandaarden en een deskundig team van wetenschappers.

Nimue Skin Technology is internationaal erkend als pionier in huidverbetering. Wij ervaren Nimue als een innovatief merk met waanzinnig resultaat.

Nimue gezichtsbehandeling

De werkwijze van Nimue is gebaseerd op een unieke huidclassificatie in vier groepen:

  • Door omgevingsfactoren beschadigde huid
  • Hypergepigmenteerde huid
  • Probleemhuid
  • Interactieve huid

De bijbehorende behandelingen zijn op te delen in vier strategieën: herstel, huidverjonging, anti-oxidatie en zonbescherming.

De producten maken gebruik van AHAs (Alpha Hydroxy Acid) en vitamines. De combinatie van professionele behandelingen in ons instituut en het aanvullende gebruik van de juiste producten thuis zal zorgen voor een optimaal resultaat.

Over het merk

Nimue werkt continue aan het doorontwikkelen van productconcept en bedrijfsfilosofie. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend. Lees meer over het merk Nimue Skin Technology.

Nimue Producten

Nimue producten mogen niet online verkocht worden, maar je kunt wel een blik werpen op ons assortiment in de webshop. Wil je de producten bestellen neem dan contact met ons op.

Nimue Gezichtsbehandeling boeken

Ben je benieuwd naar onze Nimue gezichtsbehandeling? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Resultaat

 

 Voor                                 Na
Resultaat na 1 Nimue behandeling en 2 weken gebruik van Nimue thuisproducten.