Nimue gezichtsbehandeling

Met Nimue Skin Technology behandelen we de oorzaak en niet het symptoom van een huidaandoening. Nimue Heeft alles in zich om ervoor te zorgen dat je huid er stralend en gezond uit ziet. Of je nu aan je porie structuur, pigmentvlekken, roodheid, rimpels of acne wilt werken, Nimue gaat met deze problemen de strijd aan en zorgt voor een blijvend resultaat.

Nimue Skin Technology is internationaal erkend als pionier in huidverbetering. Wij ervaren Nimue als een innovatief merk met waanzinnig resultaat.

Nimue gezichtsbehandeling

 

Werkwijze

De werkwijze van Nimue is gebaseerd op een unieke huidclassificatie in vier groepen:

  • Zon beschadigde huid
  • Huid met pigmentstoring
  • Acne huid, Rosacea huid
  • Rode-gevoelige huid

De producten maken gebruik van AHAs (Alpha Hydroxy Acid) en vitamines. De combinatie van professionele behandelingen in ons instituut en het aanvullende gebruik van de juiste producten thuis zal zorgen voor een optimaal resultaat.

Over het merk

Nimue werkt continue aan het vernieuwen en verbeteren van de productlijn. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend. Lees meer over het merk Nimue Skin Technology.

Nimue Producten

Nimue producten mogen niet online verkocht worden, maar je kunt wel een blik werpen op ons assortiment in de webshop. Wil je de producten bestellen neem dan contact met ons op.

Nimue Gezichtsbehandeling boeken

Ben je benieuwd naar onze Nimue gezichtsbehandeling? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Resultaat

 

 Voor                                 Na
Resultaat na 1 Nimue behandeling en 2 weken gebruik van Nimue thuisproducten.