Oolaboo

Het Nederlandse cosmeticamerk Oolaboo werd ontwikkeld door de broers Richard en Jeroen Wilmink. Een droom die ontstond na een start als kapper, gevolgd door een carrière in de cosmetica-industrie. Deze droom werd in 2011 verwezenlijkt met de oprichting van Oolaboo.

Oolaboo logo

Merkfilosofie

Oolaboo gelooft in schoonheid aan de buitenkant, maar échte schoonheid ontstaat door net zoveel zorg te besteden aan je binnenkant. Bij de ontwikkeling van de producten is het uitgangspunt dat alles wat we in en op ons lichaam gebruiken, veilig en zoveel mogelijk natuurlijk moet zijn. De producten zijn dan ook allemaal vrij van schadelijke stoffen. Bovendien worden de producten niet op dieren getest.

De unieke behandelingen zijn geïnspireerd op Japanse en Chinese behandelwijzen. Specialisten worden opgeleid in de filosofie van Oolaboo en weten als precies welke producten het beste voor jou zijn.

Aquam Servo

Schoon drinkwater is niet voor iedereen vanzelfsprekend, daarom heeft Oolaboo het Aquam Servo Project opgericht. Hiermee steunen ze het werk van Stichting Waterpas in ontwikkelingslanden. Stichting Waterpas maakt zich sterk voor schoon drinkwater voor iedereen ter wereld. Elk verkocht product staat gelijk aan 1 liter schoon drinkwater. Op deze manier wordt bijgedragen aan schoon drinkwater voor iedereen!

Oolaboo voor haarverbetering

Schoonheidsinstituut Het Hogeland streeft naar effectieve haarverbetering met de producten van Oolaboo. Dit merk zorgt niet alleen voor een luxueuze beleving maar werkt ook zeer resultaatgericht.

Een rijke, romige en crèmige samenstelling en extreem voedend voor haar en hoofdhuid: dat is wat onze klanten mogen verwachten van deze mooie producten.

Deze exclusieve productlijn is ontwikkeld met de nieuwste cosmetische technologieën en zorgen zo voor soepel, glanzend, sterk en veerkrachtig haar en een gezonde, goed verzorgde hoofdhuid. Daarnaast zijn de producten ook nog eens vrij van parabenen, minerale oliën en sulfaten!

Oolaboo product

Oolaboo bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat deze producten voor jouw haar kunnen betekenen? Ons team van professionele kappers en haarstylisten helpt je graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of maak direct een afspraak!

De professionele Oolaboo producten zijn verkrijgbaar in onze webshop.