MeLine gezichtsbehandeling

MeLine is voorloper en gespecialiseerd in het behandelen van alle soorten hyperpigmentatie. MeLine biedt zowel behandelingen als producten voor thuisgebruik om hyperpigmentatie tot wel 95% te verhelderen. Pigmentvlekken kunnen ontstaan door verschillende lichamelijke oorzaken. zoals bijvoorbeeld:

  • zonlicht
  • hormonale invloeden
  • hitte en zweet
  • luchtverontreiniging
  • medicijnen

Klinische onderzoeken wijzen uit dat MeLine naast oppervlakkig pigment zelfs diepliggend pigment kan verminderen. Naast de ongelooflijke resultaten op het gebied van het verhelderen van hyperpigmentatie, zorgen de producten van MeLine ook voor algemene huidverbetering en verjonging. Zoals het verbeteren van fijne lijntjes en rimpels.

MeLine biedt naast het verhelderen van algehele hyperpigmentatie ook specifieke behandelingen voor spots en donkere kringen. Door deze specifieke aanpak is MeLine succesvol in het behandelen van alle vormen van hyperpigmentatie. De specialistische producten van MeLine zijn speciaal ontwikkeld voor het behandelen van hyperpigmentatie. MeLine is geschikt voor elke huidtype, pigmentsoort.

Voor het resultaatgericht uitvoeren van een MeLine gezichtsbehandeling, is kennis en ervaring als huidspecialist een must. Om de juiste producten met de juiste werkstoffen te kunnen selecteren en te doseren is het van belang om de soort hyperpigmentatie en het juiste huidtype te kunnen herkennen. Ook het te behandelen lichaamsdeel is van invloed op de juiste keuze van producten en behandeling.

De huidexperts van Schoonheidsinstituut Het Hogeland hebben ruime ervaring met de producten van MeLine en de verschillende kenmerken van hyperpigmentatie. Naast de juiste behandeling in onze salon, kunnen we je ook adviseren over hoe je je huid thuis het beste kunt verzorgen met de MeLine producten voor thuisgebruik.

Over het merk

Fernando Bouffard PhD, een internationaal erkend specialist op het gebied van dermatologische producten en het behandelen van hyperpigmentatie is de grondlegger van het merk MeLine. Lees meer over het merk MeLine.

MeLine Gezichtsbehandeling boeken

Ben je benieuwd naar onze MeLine gezichtsbehandeling? Maak dan snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Resultaat

Resultaat na 1 MeLine spot-behandeling