PCA skin

Schoonheidsinstituut Het Hogeland werkt onder andere met PCA skin. Dit merk staat internationaal bekend om het effectief behandelen van uiteenlopende huidproblemen. De productlijn bestaat uit luxe peelings die op zeer korte termijn maximaal resultaat geven.

PCA skin (PCA staat voor Physicians Care Alliance), werd in 1990 opgericht door schoonheidsspecialiste Margaret Ancira. Ze ging een partnerschap aan met artsen om een medisch georiënteerde verzorgingslijn te ontwikkelen. Tegenwoordig staat dit merk bekend als toonaangevend op het gebied van huidgezondheid. Het bedrijf onderwijst professionals over de fysiologie van de huid en de veilige en effectieve toepassing van de peelings uit het product-assortiment. Elk jaar worden wereldwijd meer dan een miljoen peelings van dit merk uitgevoerd.

Logo PCA SKIN

Effectieve professionele toepassingen

De zorgvuldig ontwikkelde dagelijkse verzorgingsproducten en professionele behandelingsproducten dragen bij aan een gezonde, mooie, jonger uitziende huid. De producten bieden slimme oplossingen voor uiteenlopende huidtypes en -condities, zoals acne, rosacea, hyperpigmentatie en huidveroudering.

Voor een maximaal resultaat en veilig gebruik is het van belang dat deze effectieve behandelingen op de juiste manier worden ingezet. Daarom zijn de behandelingen en producten uitsluitend verkrijgbaar via gediplomeerde huidverzorgingsprofessionals die zijn opgeleid en gecertificeerd in het gebruik ervan.

Gezondheid, schoonheid en wetenschap

Dit fijne merk selecteert ingrediënten en ontwikkelt producten met respect voor gezondheid, dierenwelzijn en milieu. Zo zijn alle producten vrij van synthetische kleur- en geurstoffen, minerale olie, lanoline en ftalaten.

Gezondheid, schoonheid en wetenschap vormen de basis voor de uniek geformuleerde producten, die effectieve oplossingen bieden voor de gezondheid van elke huid.

Producten van PCA SKIN

PCA skin voor elke huidconditie

PCA skin pakt elke huidconditie holistisch aan, met producten die de nieuwste en meest efficiënte ingrediënten combineren voor een ongeëvenaard resultaat.

Met de ontwikkeling van uiterst effectieve professionele behandelingen en dagelijkse verzorgingsproducten wil dit merk het leven van mensen verbeteren. Door resultaatgerichte, wetenschappelijk onderbouwde huidverzorgingsoplossingen aan te bieden wordt bijgedragen aan de gezondheid van jouw unieke huid.

PCA skin bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat deze producten voor jouw huid kunnen betekenen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

De professionele producten van PCA skin zijn verkrijgbaar in onze webshop.