Nimue Skin Technology

Nimue Skin Technology werd in 1994 opgericht door een vooraanstaande plastische chirurg. Zijn destijds unieke behandelconcept was een doorbraak in huidverzorging. Het concept is ontwikkeld door een team van cosmetische wetenschappers met als doel de medische markt te betreden. De filosofie was dat een huid in goede conditie in staat is tot een betere wondgenezing en een beter algeheel resultaat bij plastisch-chirurgische ingrepen.

De producten van Nimue zijn samengesteld met uitzonderlijke ingrediënten, die worden vervaardigd aan internationaal erkende laboratoria. De wetenschappers van Nimue houden zich aan hoge kwaliteitsstandaarden, en verzekeren daarmee dat ieder product kwalitatief hoogwaardig is en voldoet aan de verwachtingen van de klant.

Tegenwoordig wordt Nimue Skin Technology wereldwijd erkend als een pionier in huidverbetering en een innovatief merk met waanzinnig resultaat. Nimue Skin Technology staat voor grensverleggend onderzoek en ontwikkeling van speciaalbehandelingen.

Nimue Skin Technology Logo

De filosofie van Nimue Skin Technology

De professionele producten en behandelingen voorzien de huid van voedingsstoffen in optimale concentraties. Denk hierbij aan anti-oxidanten, phytoceuticals, peptiden en andere krachtige actieve ingrediënten. De producten werken onder de oppervlakte van de huid om de gezondheid en uitstraling van de huid actief te verbeteren.

Nimue staat bekend om haar unieke huidclassificatie in vier groepen (Environmentally Damaged Skin, Hyperpigmented Skin, Problematic Skin, Interactive Skin) en een bijbehorende filosofie gebaseerd op vier punten: huidverjonging, herstel, anti-oxidatie en zonbescherming.

Nimue werkt continue aan het doorontwikkelen van productconcept en bedrijfsfilosofie. Hierdoor blijft Nimue dynamisch en trendsettend.

Nimue Skin Technology product

Nimue bij Schoonheidsinstituut Het Hogeland

Benieuwd wat de producten van Nimue voor jouw huid kunnen betekenen? Onze huidspecialisten informeren je graag. Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies en behandelplan.

Nimue producten mogen niet online verkocht worden, maar je kunt wel een blik werpen op ons assortiment in de webshop. Wil je de producten bestellen neem dan contact met ons op.