MicroCurrent spierlift

Een stevige, stralende huid staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Huidversteviging is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Dat betekent eigenlijk dat de (gezichts)spieren verstevigt moeten worden. Het inzetten van de MicroCurrent spierlift is daarbij een effectieve methode voor optimaal resultaat.

MicroCurrent spierlift-behandeling

In het gezicht zijn 57 spieren direct aan de huid verbonden, waarvan 28 dienen voor gezichtsuitdrukkingen. Veel van de huidverslapping en rimpels worden veroorzaakt door verslapping of verkramping van de spieren, omdat de spieren verslappen ontstaan kleine verzakkingen in het gezicht, waardoor rimpels ontstaan. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je deze spieren traint.

Werkwijze

Onze MicroCurrent spierlift ontspant direct de verkrampte spieren en lift de verslapte spieren d.m.v. elektrische microgolven. Het is een ontspannende, pijnloze behandeling die direct resultaat geeft. De huid oogt strakker, jonger en gezonder.

Deze behandeling noemen we ook wel een non-surgical facelift, omdat de resultaten vergelijkbaar zijn met die van een facelift!

Meer informatie

Meer weten over onze MicroCurrent spierlift-behandeling? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jou persoonlijk te bespreken.