MicroCurrent spierlift

Een stevige, stralende huid staat bij veel mensen hoog op het verlanglijstje. Huidversteviging is daarbij een belangrijk aandachtspunt. Dat betekent eigenlijk dat de (gezichts)spieren verstevigt moeten worden. Het inzetten van de MicroCurrent spierlift is daarbij een effectieve methode voor optimaal resultaat.

MicroCurrent spierlift-behandeling

In het gezicht zijn meer dan 30 spieren direct aan de huid verbonden. Deze spieren worden aangestuurd met kleine stroompjes die we microcurrents noemen. Naarmate we ouder worden neemt het niveau van deze microcurrents af, waardoor de conditie van de spieren in ons gezicht vermindert. Omdat de spieren verslappen ontstaan kleine verzakkingen in het gezicht, waardoor rimpels ontstaan.

Werkwijze

De MicroCurrent spierlift simuleert de microcurrents en zorgt daarmee voor versteviging van de gezichtsspieren. Daarnaast combineert de behandeling microgolven met iontoforese voor het inbrengen van voedende ingrediënten in de huid. De combinatie van voeden en stimuleren zorgt zo voor maximaal resultaat.

Deze behandeling noemen we ook wel een non-surgical facelift, omdat de resultaten vergelijkbaar zijn met die van een facelift!

Meer informatie

Meer weten over onze nieuwe MicroCurrent spierlift-behandeling? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor jou persoonlijk te bespreken.