Collageen draden DS V-line

 

Wat is een collageen draad behandeling?

De DS V-line collageen draad behandeling is een nieuwe behandeling die werkt op fijne lijntjes en rimpels. Deze behandeling vult rimpels en lijntjes als het ware van buitenaf op. Dit is een natuurlijke, pijnloze rimpelbehandeling zonder naalden/inspuiting.

Naarmate we ouder worden verliezen we collageen en maken we minder snel collageen aan. Hierdoor kunnen we last krijgen van verslappingen, rimpels en fijne lijntjes. Met de DS V-line collageen draad behandeling willen we de collageen in de huid aanvullen en de aanmaak van ons eigen collageen stimuleren!

De behandeling

In deze behandeling leggen we draden op basis van collageen en stamcellen in de rimpel of fijne lijn. Door de stamcel formule in het serum zakt de draad in de rimpel en wordt de rimpel opgevuld. De rimpel zal direct minder diep en minder zichtbaar zijn.

Na de behandeling

Omdat de huid tijdens deze behandeling van buitenaf wordt behandeld en er geen producten worden gebruikt die voor een down-time/roodheid zorgen, heb je direct na de behandeling een prachtige, stralende en opgevulde huid. Je zal dus geen last hebben van gevoeligheid of roodheid na de behandeling. We raden je aan te beginnen met een kuur van min. 3 behandelingen, 1 keer per 4 weken. Daarna kun je de behandeling bij houden, 1 keer in de 6-8 weken.

Wil je graag zichtbaar resultaat na iedere behandeling of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.