Biologische rimpel correctie

Wat is Biologisch rimpelcorrectie?

Biologische rimpel correctie is een natuurlijke behandeling om dusdanige veroudering tegen te gaan. Het is een natuurlijk alternatief voor inspuitingen. Kleine rimpels en littekens kunnen zichtbaar verminderd worden.

Werkwijze

In deze behandeling wordt er met een soepel naaldje, net onder het huidoppervlak gewerkt. Met het naaldje wordt de huid los gemaakt van de onderhuid. De huid begint hierdoor nieuw collageen aan te maken, de rimpel wordt dan door dit nieuwe collageen van binnen omhoog geduwd, en opgevuld. We spreken hier dus van het eigen regeneratievermogen.

De behandeling

Voor dat we starten met de behandeling vindt er een intakegesprek plaats. Hierin leggen we uit wat we gaan doen en hoe we te werk gaan. Dan wordt er eerst een crème aangebracht die de huid minder gevoelig maakt, en gaan we de eigen huid onder de rimpel stimuleren zichzelf op te vullen. Er wordt dus niks ingespoten. Ook is dit geen pijnlijke behandeling.

De beste resultaten worden behaald door een kuur van 5-7 aan behandelingen. Sommige rimpels hebben minder behandelingen nodig. Tussen de behandelingen zit een tussenpoos van twee weken. Daarna moeten er 3 maanden tussenzitten voor we dezelfde rimpels weer kunnen behandelen.

Na de behandeling

Na de behandeling ontstaat er een fijn rood streepje op de behandelde rimpel. Dit zal na ongeveer 3-5 dagen volledig verdwijnen. Er mag hierover heen direct na de behandeling camouflage worden aangebracht, zodat dit minder zichtbaar is.

Ben je benieuwd wat deze behandeling voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op.