Tatoeage verwijderen

Heb je ooit een tatoeage laten zetten en heb je spijt of is de tatoeage niet mooi meer? Ook voor het verwijderen van ongewenste tatoeages ben je bij ons in goede handen. Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages op een veilige en vakkundige manier.

Onze salon beschikt over een zeer geavanceerde laser, de Q-Switched Nd: YAG. Deze laser gaat heel precies te werk, waardoor de omliggende huid intact blijft.

Werkwijze laser

De laser schiet laserpulsen op de huid die minder dan een miljoenste seconde duren. De energie van deze energiepulsen dringt de huid binnen en laat de ingekapselde inkt vrijkomen. Dankzij de extreem korte pulsduur van de laserstraal kunnen we littekenvorming nagenoeg uitsluiten. Wel kan er een tijdelijke pigmentatie-verstoring optreden.

Het lichaam zal na de behandeling zelf de vrijgekomen inkt op een natuurlijke wijze afvoeren. De ervaring leert dat we de meeste tatoeages volledig kunnen verwijderen. Soms zijn er uitzonderingen. Dit heeft te maken met de huid, de soort inkt en het kleurgebruik in de tatoeage.

De behandeling

Voor het beste resultaat zijn er meestal 8 tot 12 behandelingen nodig met een interval van een aantal weken tot enkele maanden. Dit is afhankelijk van de grootte, de kleur, de diepte van de tatoeage en de gevoeligheid van de huid  Gemiddeld duurt een behandeling 15-30 minuten.

Het verwijderen van een tatoeage is niet pijnloos. De pijnprikkel kan je ervaren als een elastiekje dat tegen je huid aan schiet.

Na de behandeling heeft de huid tijd nodig om te herstellen. We bevorderen het herstel door middel van een herstellend serum. Door dit serum zal je huid ook mooier genezen.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd in het verwijderen van een tatoeage en wil je meer informatie of een intakegesprek? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!