Manicure

Ook bij onze manicure speelt huidverbetering een belangrijke rol. Daarom werken we met de hoogwaardige producten van Alessandro. Deze producten maken de huid glad, verminderen pigmentvlekken en verjongen de huid.

Verwen en verbeter je handen, nagels en nagelriemen met onze weldadige manicurebehandeling.

Gellac

Zijn jouw mooi gelakte nagels ook na een paar dagen al weer beschadigd? Gellac biedt daar de oplossing voor. De houdbaarheid van gewone lak is meestal maar een paar dagen, Gellac houdt tot 10 dagen. Hoe lang je kunt genieten van je mooie nagels is natuurlijk afhankelijk van het type nagels en de belasting.

Mooie nagels met onze professionele manicure-behandeling

Voordelen van Gellac

Gellac heeft veel voordelen ten opzichte van normale nagelak, gelnagels of acrylnagels, bijvoorbeeld:

  • de lak blijft lang glanzend en krasvrij
  • geschikt voor handen en voeten
  • veel natuurlijker dan gel- of acrylnagels
  • beschikbaar in vele kleuren

De speciale nagellak van Gellac wordt net als een gewone lak in meerdere lagen aangebracht, maar wordt tussendoor gedroogd onder een LED- of UV-lamp. Op deze manier hardt de nagellak goed uit en zijn de nagels direct droog.

Gellac is geschikt voor bijna alle nagels, maar er geldt een contra-indicatie bij kalknagels, schimmelnagels en gespleten of dunne nagels.

Meer informatie

Wil je meer informatie of een afspraak maken voor een manicurebehandeling? Neem contact met ons op of vul het afsprakenformulier in!